Tuesday, April 27, 2010

Iron Man i morgon

I morgon är det äntligen dags för en ny marvelfilm, det är den första sedan Wolverine för min del och det ska bli oerhört intressant. Filmen vi ska se i morgon är givetvis Iron Man 2, uppföljare till en film som överraskade mig mycket positivt. Trailern till den första filmen om Iron Man var sådär, men filmen visade sig vara riktigt bra och Robert Downey Jr. var klockren i huvudrollen, det kändes givet med en uppföljare och nu är den alltså här. Att det är ännu fler stora namn med i den här filmen lovar gott, kanske speciellt Mickey Rourke i rollen som filmens skurk, Whiplash. Jag läste inte speciellt mycket Iron Man när jag var liten, men han brukade dyka upp i de tidningar jag läste och hade en stor roll i det briljanta Secret Wars, som gick i Spindelmannen under en period. Han är en intressant karaktär, som skiljer sig från många av marvels andra hjältar på flera sätt, den andra spelfilmen om honom ska bli mycket spännande att se.
I går hade vi nattgäster här i lägenheten, det var pappa som var i krokarna och jobbade tillsammans med en kollega. Det är onekligen lättare att ha besökare som sover över i den här lägenheten än vår förra, då det finns ett helt annat utrymme här. Det är både en fin och praktisk lägenhet vi hittat, ett riktigt kap. Det var i alla fall riktigt trevligt med besök.
Tiden går fort fram nu, snart är det maj och då börjar det snart ordnas inför betygsättning och skolavslutning. Snart är det sommar och det känns väldigt skönt att man kan se tendenser till det på vädret också.

Dagens låt: Roky Erickson & Okkervil River - Goodbye sweet dreams

0 Comments:

Post a Comment

<< Home