Thursday, January 14, 2010

Torsdagstankar

Matchen igår var så bedrövligt dålig att jag inte orkar bry mig om att skriva något om den, vi ska slå Reading med vårt reservlag och när vi inte ens slår dem med vår förstaelva är det inget annat än en skandal. Att vi dessutom får Gerrard, Torres och Benayoun skadade gör ju inte det hela roligare.
Desto roligare är donandet här i lägenheten, igår kom vår nya hatthylla på posten och det blir bara bättre och bättre här hemma. Trots att jag bodde i den andra lägenheten i många år kändes det här som hemma redan från första natten. Snart ska det upp lite tavlor och grejer på väggarna, det är en del nyheter jämfört med förra lägenheten och det ska bli spännande.
I morgon ska jag och Malin på en intressant spelning. Några av mina gamla elevers band ska spela på en fritidsgård här i stan och det är givetvis något jag inte tänker missa. Jag har ingen aning om vad de spelar för typ av musik, men det kommer säkert att bli en underhållande spelning.
Det känns att det första hela arbetsveckan på ett tag, man börjar bli ganska mör nu framåt helgen och det ska inte bli helt fel med lite vila

Dagens låt: Girls - Laura

0 Comments:

Post a Comment

<< Home