Sunday, November 01, 2009

Moneybrother


Igår var jag, Malin, Gorbatjov och Johan P på Spegeln och såg Moneybrother. Det var, som vanligt när det gäller Wendin, en högklassig spelning. Redan innan det hela satte igång var jag nöjd, då jag äntligen fick tag på en burk av Moneybrothers egen tomatsoppa, även om 50 kr kändes lite väl för en portion av en maträtt som jag inte tycker om. Spelningen bestod av stora delar av den nyaste skivan, blandat med de allra bästa låtarna från de tidigare. Även om jag saknade låtar som Downtown train, It ain´t gonna work och It might as well be now var jag riktigt nöjd med låtvalen han gjort till spelningen.

Jag och Gorbatjov såg nöjt på när Moneybrother underhöll på scenen. Det var precis lika bra som senast vi såg honom på Spegeln och Blow him back into my arms var precis bra som den alltid är live, vissa låtar kan man aldrig få nog av.

Avslutningen, med en cover på Eldkvarns Fulla för kärlekens skull, var snudd på magisk. Moneybrother vet verkligen hur man gör en publik nöjd och det var ingen tillfällighet att hela publiken stod upp under extranumren.

Dagens låt: Moneybrother - Blow him back into my arms

0 Comments:

Post a Comment

<< Home