Monday, October 26, 2009

Hemma igen

Igår kom vi hem från vår roadtrip ner till Blekinge, det har varit tre trevliga dagar, trots att vi spenderat 16-17 timmar i bil. Lördagen var vi hemma hos farmor och farfar och hälsade på, det var riktigt länge sedan jag var där, så det kändes roligt att komma dit igen. Förutom att det regnade och blåste så mycket att vår promenad nere i hamnen blev lite för kall för att man skulle kunna uppskatta den fullt ut var det en lyckad dag. Mat, tårta, choklad och andra godsaker gjorde inte saken sämre.
Vi avslutade sedan kvällen med kaffe och kakor på mors och fars hotellrum, där jag fick lite tid att umgås med lillebror också. Han har onekligen blivit lugnare med åren, under bilfärderna låg han mestadels och sov där bak i bilen. Ibland tittade han upp och kollade att allt var under kontroll, sedan somnade han om.
Bilfärden hem igår var mycket nervös, åtminstone under en period av den. Vi mötte nämligen svinen från Manchester igår och eftersom jag inte kunde se matchen hade jag rapporter från Djävulsankan via sms och det var nästan än mer nervöst än att se själva matchen. Det var fruktansvärt skönt att se det första meddelandet, 1-0 Torres 25 min kvar. Det andra meddelandet, 2-0 av groggen(alltså Ngog) 95 minuter, var ännu skönare. Att kalla vinsten igår viktig är en underdrift, om vi förlorat hade vi varit helt borta från toppstriden, nu har vi i alla fall en chans och det känns väldigt bra.
Hur som helst, helgens resa har varit väldigt trevlig och avslutningen, med Liverpools vinst var pricken över i:t.

Dagens låt: Port O´Brien - My will is good

0 Comments:

Post a Comment

<< Home