Friday, September 11, 2009

Helgsysslor

Igår hade vi den årliga friidrottsdagen på jobbet, det hade fallit på min lott att även i år ha hand om höjdhoppet. Förra året fick jag sköta om det ensam, men i år hade jag sällskap och då hann jag till och med med att dricka lite kaffe mellan hoppen, även om det var pulverkaffe smakade det bra efter några timmar utomhus. Man blir ganska trött under en sån här dag, speciellt med tanke på att man var femtonde sekund måste säga åt de elever som inte tävlar att de inte kan ligga på mattan när det ska hoppas.
Min och Malins lägenhetsjakt fortsätter på måndag, då ska vi nämligen titta på en stor tvåa inne i stan. Det ska bli väldigt spännande att se hur den ser ut, speciellt med tanke på att huset den ligger i är gammalt, den kan nog vara riktigt fin. Förhoppningsvis finns det även en vägg som passar till hyllväggen, som är min favoritdel av vår nuvarande lägenhet.
Idag är det dags för den första matchen för säsongen i innebandyn, det är en cupmatch mot ett lag som vi förlorade mot förra året. Med tanke på att ingen i vårt lag hållit i en innebandyklubba sedan förra matchen, som var i mars någon gång, finns det risk för en hel del ringrostighet. Senare idag är det Liverpool-Burnley, det SKA vara tre poäng.

Dagens låt: Taken by Trees - Lost and found

0 Comments:

Post a Comment

<< Home