Monday, August 10, 2009

Första skoldagen

Idag var det första riktiga arbetsdagen, åtta timmar med fullt jobb, det kändes att det var längesen. Jag fortsatte med samma taktik som i fjol, nämligen att promenera till jobbet för att försäkra mig om att jag ska vara vaken när jag kommer fram. När jag kom in till skolan idag var jag klarvaken, men jag blev genast lite tröttare när jag fick veta att jag var på plats en halvtimme innan skoldagen skulle börja. Det gjorde ändå inte så mycket, då hann jag med att kolla igenom de senaste Liverpool-ryktena innan det var dags att börja jobba.
Promenaden hem är inte lika skön som promenaden till jobbet, hem vill man så fort som möjligt och då är det lite segt att gå. Idag blev hemfärden jobbigare än den brukar vara, när jag kommit halvvägs insåg jag nämligen att jag glömt något mycket viktigt kvar på jobbet, nämligen nycklarna hem. Eftersom Malin var ute och red kunde ingen släppa in mig om jag kom hem utan nycklar, så det var bara att vända om och knata tillbaka till skolan och hämta dem. Hempromenaden blev således en aning längre än det från början var planerat. Det kändes hur som helst bra att vara tillbaka på jobbet, det ska bli riktigt roligt att sätta igång igen.

Första dagen i skolan kräver givetvis en Första dagen i skolan-bild. Här är jag med packad ryggsäck, redo att börja jobba igen.

Dagens låt: The Buzzcocks - Harmony in my head

0 Comments:

Post a Comment

<< Home