Friday, August 14, 2009

Mätt

Nu är jag hemma igen, efter två dagars konferens med en hel del arbete och en hel del ätande. Man får en hel del gjort under en sådana här dagar och det känns i huvudet nu, jag är ganska trött.
Precis som i fjol bjöds det på god mat och den beryktade dessertbuffén under gårdagskvällen. Som tur var fick vi inte lika mycket mat som förra året och det medförde att man orkade med mycket mer choklad än i fjol, att förrätten var silltallrik hjälpte mig också på vägen mot att orka med så mycket godsaker som möjligt. Jag fokuserde mest på vahlronachokladen och på pralinerna i år, men en överraskning var jordgubbspannacottan. Pannacotta är gott och jordgubbar är bland det godaste som finns, kombinationen av de två var klockren och när jag gick in på mitt andra varv såg jag till att få med mig en andra sådan. Det är en lyx att få äta sig mätt på godsaker, men det kändes idag. När det var dags för eftermiddagsfikat fyllde jag min tallrik med gurka och paprika, sötsakerna var inte alls lika lockande.
Ikväll ska jag och Malin besöka Gävles nya gratisfestival, Marinfestivalen, och se hur den är. Den största anledningen till att vi ska dit är att DiLeva spelar och han är alltid underhållande.
I helgen börjar äntligen PL, för vår del med en tuff match, borta mot Spurs på söndag. Det ska bli väldigt roligt att se riktig fotboll igen.

Dagens låt: Inspiral Carpets - Move

0 Comments:

Post a Comment

<< Home