Sunday, August 09, 2009

Semestern slut

I morgon börjar jag jobba på allvar, då är det nämligen dags för terminsstart och en veckas planerande och fixande innan eleverna kommer. Lagom till semesterns slut har värmen kommit tillbaka, det har lett till att jag mot alla odds badat två dagar i rad och dessutom tyckt att det varit skönt. Även idag kommer det att bli bad. Jag, Malin, Johan och Evelina ska ta en tur med bilen och se om vi kan hitta några badplatser som inte är fullpackade med folk, det kommer nog att bli en utmaning.
Trots att vädret har varit lite tråkigt bitvis har jag haft en väldigt bra semester och det känns inte alls jobbigt att vara tillbaka på arbetet i morgon. Vi har hunnit med att göra mängder av saker, allt från festivaler till loppisrundor, biobesök, besök hemma i Hälsingland och grillkvällar, dessutom haft tid att koppla av och ta det lugnt, precis som det ska vara.
Igår var vi hemma hos Johan och Evelina och åt mat och spelade spel. Det var längesen jag spelade sällskapsspel, för längesen. Man glömmer hur roligt det är med gamla, hederliga spel. Igår spelade vi något som hette Helt överens, eller något åt det hållet, det gick ut på att man skulle skriva ner vad man tänkte på kring vissa ord och sedan se om ens lagkamrat hade skrivit ner samma saker. Det var inte alls så enkelt som det först lät, när man dessutom bara har trettio sekunder på sig att få ner det man kommit på blir det inte så många ord.

Dagens låt: The Buzzcocks - Promises

0 Comments:

Post a Comment

<< Home