Sunday, August 02, 2009

Jobbtider

Det har varit en lugn och trevlig helg, i morgon är det dags att börja jobba igen. Egentligen har jag en vecka kvar av min semester, men jag tänkte ta och förbereda lite den här veckan, så jag är i fas när det drar igång igen den tionde. Det kommer att kännas lite konstigt att vara tillbaka i jobbstolen igen, det brukar i alla fall vara så när man haft nästan två månaders semester, men man vänjer sig ganska snabbt. I fredags tog vi en tur ner till vårt nya smultronställe, nämligen en brygga nere vid Gavleån. Det är otroligt skönt att ligga där och känna bryggan guppa, trots att det är ganska centralt är det tyst och stilla. Det enda man hör är en del fåglar som skriker och fiskare som kastar i hopp om att få fisk. Tyvärr hade vi sällskap av ett gäng myggor när vi låg där i fredags, så vi blev inte lika långvariga som gången innan. Det kommer nog ble fler kvällar där nere innan kylan kommer, det är bara att hoppas att myggorna sökt sig till nya jaktmarker då.
Igår var vi ute i Hagaström hos en av Malins kompisar på födelsedagsfest. Kräftor, sallad, bröd och pesto, alltså inte alls helt fel. Jag var lite för hungrig när vi körde igång för att jag skulle få i mig så många kräftor som jag brukar, jag tog en alldeles för stor portion sallad för att snabbt få bort hungern och det resulterade i att jag inte orkade äta upp våra kräftor. De jag åt var dock mycket goda, varje gång jag äter kräftor blir mer och mer sugen på att äta krabba igen, det måste till snart.
Idag har vi fortsatt med vårt röjande i förrådet, det börjar faktiskt bli färdigt nu. Det ska bli skönt med lite extra plats att göra av alla saker.

Dagens låt: Eels - Agony, hade den här låten, och resten av skivan, i telefonen länge, mycket bra är den.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home