Saturday, July 25, 2009

Gudfadern

Jag har en hel del filmer som jag gillar, men det finns en film som står en nivå över alla andra, en film som är snäppet bättre än de bästa. Filmen jag menar är givetvis Coppolas Gudfadern. Igår var vi ett gäng samlade hemma hos Olis och såg den, förutom jag och värden var det Den Gamle Franken och Fugelsang som var med och tittade och för de båda var det första gången de såg denna gigant till film. Det är fascinerande hur många gånger man kan se Gudfadern utan att tröttna, den är trots allt ganska långsam och riktigt lång, men det känns ändå som om tiden flyger fram mellan bröllopet i början och dopet i slutet. Det finns ingen film som Gudfadern, så enkelt är det.
Min rygg börjar arta sig riktigt bra nu, jag ser nästan normal ut när jag går och det gör bara ont i en del lägen. Det är onekligen ganska skönt att det börjar släppa, för det är få saker som är så oerhört tråkigt som att ha ont i ryggen.
Ikväll är det dags för lite musik igen, vi ska till Sandviken och titta på AC4 och Entombed, som spelar på Ta livet i dina egna händer-festivalen. Det kommer säkert att bli trevligt, även om det kanske inte är mina favoritband som spelar.
Jag gjorde ett trevligt köp tidigare idag, äntligen har jag tagit tag i beställningen av den här säsongens bortatröja. Årets tröja är den snyggaste på länge och ett köp av den har varit planerat under en längre tid, nu är det fixat. Inom några veckor kommer det att dimpa ner en bortatröja med Kung Carras namn och nummer på ryggen, hoppas den bringar samma lycka som den senaste bortatröja jag köpte, det var den som satt på min kropp när vi tog hem CL. En favorit i repris är välkommen, även om den här ännu hellre får ta oss till ligatiteln.

Dagens låt: Grand Archives - Miniature birds, mycket bra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home