Tuesday, July 07, 2009

Rock på gång

I morse var det Malin som klev upp och stängde fönstret, för att slippa höra hur arbetarna utanför fönstret förde oväsen. Det låter som om de släpper ner grävskopan med full hastighet och sedan kastar runt sina verktyg, när klockan sedan blivit nio är det knäpptyst, mycket irriterande.
Regnet har kommit till Gävle på allvar idag, efter två veckors härlig värme. Det mest negativa med regnet är att det kommer precis till vår resa hem till Hälsingland. På torsdag börjar Rockweekend hemma i Kilafors och i år hade vi hoppats på ett finare väder än i fjol, men det verkar inte bli så. Musiken på Rockweekend är inte riktigt min grej, det ska bli lite roligt att se DAD, Dia Psalma och Sator, då de är band som jag lyssnade på i högstadiet, men annars är det inte musiken som ska bli det roligaste med festivalen. Eftersom band som Dimmu Borgir och WASP spelar hoppas jag få se några underhållande shower också.
I år har man flyttat festivalområdet, i fjol spelade man vid Kilafors Herrgård, kanske det mysigaste område man kan tänka sig en festival på, i år kommer man att vara på en stor åker i en annan del av byn. Det är lite tråkigt att man bytt plats, men det hade koppling till att man sålde många biljetter och inte längre fick plats, så egentligen är det väl positivt.
Festivalen börjar på torsdag, men vi åker hem redan i morgon. Då ska vi på Sägensafari i Knupbodarna, det ska bli väldigt spännande.

Dagens låt: Band of Horses - Am I a good man, den här låten hade jag missat med bandet, mycket bra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home