Wednesday, March 04, 2009

Halka och magneter

Nu har det kommit plusgrader till Gävle och visst är det skönt med lite varmare väder, men det har vissa nackdelar också. När jag gick till jobbet fick jag halka fram på en isgata blandad med snöblask mest hela vägen, om jag halkat omkull då hade det säkerligen inneburit att jag blivit tvungen att vända hem för att fixa torra kläder. Nu klarade jag i alla fall av balansakten att ta mig hela vägen fram till jobbet, återstår att se om promenaden hem genomförs med samma goda resultat. Om det nu skulle vara så att jag halkar omkull då har jag i alla fall torra kläder som väntar när jag kommer fram.
I slutet av den här veckan går vår lägenhet in i nästa omgång av makeovern, då kommer nämligen vår nya spis, kyl och frys. Det känns riktigt lyxigt att få in en ny spis, den vi har nu har säkerligen varit med ett tag och börjar bli sliten. Nu får vi i stället en fin hällspis till vårt nytapetserade kök, det kommer bli skitsnyggt. Det som återstår innan bytet av kylen och frysen är att få bort alla mina magneter utan att de gå sönder. Nackdelen med att köpa billiga magneter på tradera är att de inte håller den allra högsta kvaliteten. Härom året köpte jag tio stycken magneter med bilder från X-men 2, skitcoola är de flesta av dem, de kostade bara 4 kr styck och nu börjar jag förstå varför priset var så pass överkomligt. De sitter fast ordentligt och jag börjar nästan fundera på om de är tjocka klistermärken snarare än magneter. Visst kan jag ta att Lady Deathstrike, Storm och Magneto inte kommer med till nästa frys, men jag vill gärna få med Wolverine utan att några stora skador. Även om han läker i serien tror jag inte att han gör det som magnet. Det kommer krävas en hel del jobb för att få med honom oskadd, men jag ska göra mitt allra bästa för att lyckas.
På tal om att lyckas, Liverpools 2-0 mot Sunderland hemma igår satt väldigt fint, även om det var en riktig skitmatch. Spelet övertygade verkligen inte, men i nuläget är poängen så oerhört viktig att det inte gör mig någonting hur det ser ut när vi tar dem. Kul för N´Gog att göra mål och kul för oss fans att slippa se Babel från start.

Dagens låt: Grinderman - Honey Bee, allt Nick Cave tar sig för blir bra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home