Sunday, October 12, 2008

Simultanförmågeuppvisning

Igår inledde jag och Malin vår inflyttning i lägenheten på allvar, idag ska vi tillbaka och fixa i ordning den nya soffan också. Snart bor vi där, det ser jag fram emot.
Vi hann också med att gå på konsert under gårdagen. Det var Spegeln som stod för arrangemanget och vi var i första hand där för förbandet, Isobel & November, men de vosade sig att även kvällens huvudakt var en intressant bekantskap.
Det här var tredje gången jag såg Isobel & November och det är alltid bra. Musiken var en aning snabbare nu än tidigare, men det var fortfarande riktigt bra. Nu fick bandet bara spela i drygt 20 minuter, så det ska bli väldigt spännande att se en hel spelning igen, då de kan blanda det gamla, lugna med det nya, snabba. Det kommer nog bli grymt. Hoppas de får chansen att släppa en fullängdare snart också.
Kvällens huvudband var Baskery. En syskongrupp som spelade bluegrass/country, tidigare hette de Slaptones och hade med sin pappa i bandet. Musiken var bättre än väntat och trots att det skiljde sig mycket från det jag vanligtvis lyssnar på var det många bitar som jag upppskattade. Dessutom kan man inte låta bli att imponeras av en musiker som spelar banjo, munspel och trummor, samtidigt. Jag blir stolt över min simultanförmåga när jag cyklar och pratar i mobil samtidigt, och då har jag ändå handsfree, så där ligger jag i lä. Vi gick lite innan konserten slutade, andra uppdrag väntade, men det vi såg var vi nöjda med.

Dagens låt: Weeping Willows - Into the light
When she comes by
She’ll bring the warmth and melt the ice

0 Comments:

Post a Comment

<< Home