Sunday, July 20, 2008

Rockweekend

Nu är jag tillbaka i Gävle efter två dagar med massor av rock, inte direkt något som jag är van vid. Det har hur som helst varit två kanondagar i Kilafors, trevligt sällskap och en del bra musik på det.
Fredagen hade vi en grillträff hemma på gården. Det var jag, Malin, Bolinder, Frida, Ljung, Kusen och Feg-Per som intog grillmat och umgicks i vårt nyinköpta partytält, ett tält som visade sig vara ett bra köp eftersom regnet var ganska envist under hela helgen.
Konsertmässigt var Entombed fredagens roligaste, Mustasch helt okej, Helloween otroligt tråkigt och Europe helt okej.
Igår blev vi ett annat grillgäng, nu var vi jag, Malin, Den Gamle Franken, Pokervinstförstöraren, Mika, Karro, syster, Ronnie, systers kompisar, kusin Dennis och kusin Dennis-Josefin. Också det var mycket trevligt.
Konsertmässigt var givetvis Alice Cooper gårdagens höjdare, medan Thin Lizzy var väldigt långtråkigt.
Det har känts väldigt häftigt att allt det här har utspelats i lilla Kilafors, min hemby såg inte alls ut som den brukar. Åkrarna var fyllda av tält, man såg folk efter gatorna inne i byn, bilarna höll hastigheten efter 83:an, inget var sig likt. Att stå där bakom herrgården och höra den ena rockgruppen efter den andra skrika Hello Sweden till vår lilla håla var väldigt roligt, byn var verkligen vid liv. Det var roligt att se hur pass välbesökt festivalen var och det verkar i princip klart att den kommer tillbaka nästa år. Det kommer några bilder och lite mer om festivalen i morgon när jag kopplat in kameran.

Dagens låt: Futureheads - Think tonight
You put the color in my eyes
Every time I get to see your smile

0 Comments:

Post a Comment

<< Home