Monday, July 07, 2008

Full huggning

Det har varit full huggning sedan hemkomsten från Paris, därför har uppdaterandet här inte varit så bra. Nu kommer i alla fall en liten lägesrapport.
Till att börja med har jag tagit årets första frivilliga dopp i vattnet. Jag och Malin spenderade en eftermiddag på en brygga i vattnet en bit utanför Gävle och efter några timmar i solen vågade till och med jag närma mig vattnet. Till min stora förvåning var det inte speciellt kallt att kliva i blötan, det var i stället ganska skönt och det slutade med att jag till och med tog några simtag. Det tog ändå inte speciellt lång tid innan jag var tillbaka på bryggan, i den varma solen. Mina fötter blev ett litet problem när jag låg där och solade, jag var för lång för att kunna ligga raklång på bryggan, så mina fötter fick dingla utanför. När jag låg på rygg gick det bra, då fick tårna stå rakt upp i luften, men när jag låg på mage blev det värre. Då blev det så att mina tåspetsar kom precis under vattenkanten och det kändes en aning obehagligt. Malin förklarade för mig att risken att det skulle komma en gädda och bita i dem var mycket liten, men jag kunde inte helt koppla av när jag låg där med tårna i vattnet som om de vore förvuxna daggmaskar. Jag fick ta och böja till mina ben en aning, då hamnade fötterna på bryggan och jag kunde slappna av.
Jag har hunnit med att se en otroligt bra film också. Jag och Malin hyrde Control, filmen om Joy Divisions sångare Ian Curtis, och det var precis så bra som jag hade hoppats. Nu blir man visserligen så imponerad av den grymma musiken att det är svårt att inte gilla filmen, men jag tyckte de höll ihop handlingen bra och skådespelarna gjorde stabila insatser, även om huvudrollsinnehavaren var irriterande lik Fredrik Wikingsson, om det är så han i High Chapparal heter.
Tapetseringen är inne i sin första fas, vi har slipat skarvar och spacklat i mitt sovrum, nu är det dammigare än vanligt där inne. Förhoppningsvis kommer vi igång med tapeterna i morgon. Vi tänkte ta lite bilder när vi stod där i dammet med ansiktsmasker och sandpapper, men tyvärr blev kameran kvar hemma hos Malin så det blev inget av det. Det kommer bilder senare i alla fall.

Dagens låt: Last Shadow Puppets - In the heat of the morning
I'll tie a knot in rainbow's end, organise the breeze
Light my candle from the sun
I'll give you daylight for a friend
I'll do all of these
I'll prove that it can be done, oh, I'm so much in love
Like the ragged boy who races with the wind

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Du ljuuuuuger!!
bryggan var inte alls för kort. det var du som var för lat för att kravla upp tre dm. latmask!

9:11 AM  

Post a Comment

<< Home