Tuesday, May 06, 2008

Körning

Jag har i mitt liv lärt ut både bordtennis och skolämnen, igår inledde jag en till karriär som utbildare, den här gången i körning. Det var nämligen dags för mig och Malin att börja övningsköra igår, det har tagit lång tid att få alla papper som behövs, men nu var det äntligen dags. Jag gjorde mitt bästa för att få med allt viktigt i informationen till Malin innan hon startade bilen och körde iväg för första gången, att döma av hur det gick kan jag inte ha glömt något viktigt i alla fall, efter en liten stund körde vi runt på parkeringen utan problem. Det verkar som om min elev i det här fallet har talang, inte en enda svordom under de 45 minuter som vi tränade och det är klart bättre än jag första gången.
Det går spännande rykten kring Liverpool nu, tydligen är Garth Barry på ingång ifrån Aston Villa och det är en värvning som jag är väldigt positiv till. Han kan ta plats både till vänster och i mitten och är en spelare som jag gillat länge. Det kanske inte är en spelare som tillför det som krävs för att vi ska vinna titeln nästa år, men det är utan tvekan ett steg i rätt riktning. Hoppas det hela går att genomföra utan att vi blir av med allt för mycket pengar bara.
Tittade igenom almanackan när jag åkte tåget hem, väldigt många roliga saker som händer framöver. Nick Cave, Stockholm, Strömsholm, Påskallavik och Dino-besök bland annat. En sak som dock kommer att bli lite jobbig blev jag påmind om när jag såg att det stod överlämning på schemat nästa onsdag. Återigen är det dags att ta farväl av en bra klass och det är verkligen inte roligt. Det här är första elevgruppen jag haft sedan sjuan och det kommer kännas speciellt när de slutar.

Dagens låt: Moneybrother - Feelings getting stronger in the dark
Lay your head
Lay your lovely head
Down on my knee
Early Morning time

0 Comments:

Post a Comment

<< Home