Saturday, April 19, 2008

Heroes slut

Igår tog säsong ett av Heroes slut. Slutet var bra, kanske en aning hastigt, men jag blev nöjd. När man lämnar en så pass bra serie är det lätt att känna en viss tomhet, den känslan blir inte aktuell nu eftersom jag och Malin har säsong två som bara ligger och väntar på att bli sedd. Jag har hunnit med att skaffa mig flera favoriter i serien under de veckor som vi tittat. Den första jag fastnade för var Hiro, det är nog inte många som sett den serien utan att tycka om denna mycket sympatiska karaktär. En karaktär som inte är lika sympatisk, men minst lika underhållande, är Sylar. Sylar är precis så ond och mäktig som en bra skurk ska vara i en serie där hjältarna har övernaturliga krafter. Hans sätt att se offren i ögonen för att sedan kapa deras huvuden är grymt, utan honom hade inte serien varit lika bra. En karaktär som jag inte riktigt bestämt mig om än är Peter Petrelli, jag tyckte han var som coolast i avsnittet som utspelade sig i framtiden, men till och från blixtrar han till i de andra avsnitten också. Jag förstår att Heroes blev så populärt när det kom och nu ser jag fram emot att fortsätta med säsong två, vi har redan sett det första avsnittet och det kommer nog inte att dröja innan vi avverkat fler.
Ikväll väntar Bishop med Den Gamle Franken, Kus, Liv, Gorbatjov och kanske även Feg-Per, det ska bli trevligt. Ryktet säger att de har en hel del god whisky där och det ska jag utan tvekan undersöka, det blev en Lagavulin till Heroes igår, men någon till kan jag unna mig i helgen. I morgon ska jag och Malin baka igen, brödet är slut sedan förra gången och då måste givetvis skafferiet fyllas på. Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det hä, men att baka är riktigt roligt.
Har suttit och lyssnat på lite ny musik i eftermiddag, det är den omskrivne Duffy som har spelats i mina högtalare. Det är riktigt skön musik och låtar som Rockferry och Mercy sätter sig på en gång. Jag förstår att hennes musik blivit så pass populär. Lyssnade på en gammal vinyl med Stevie Wonder hos Malin härom dagen också, oväntat bra. Jag måste försöka lyssna mer på hans musik.

Dagens låt: Stevie Wonder - For once in my life
Someone warm like you
Would make my dreams come true

0 Comments:

Post a Comment

<< Home