Tuesday, April 22, 2008

Dags att köra

Ikväll är det dags för semifinal i CL, återigen möter vi ryssarna och det känns precis lika ovisst som det gjort de tidigare två gångerna som vi ställts mot detta vidriga lag i en cupmatch. För att undvika att bli så nervös redan nu tänker jag inte skriva mer om tankarna innan matchen nu.
Jag har tågpendlat ganska länge nu och det går bättre än jag trodde att det skulle göra. Allt tågåkande gör att jag nu börjar ha koll på vilka som jobbar som tågvärdar på x-tågen, idag var det en av de stora profilerna som kontrollerade min biljett på vägen hem. Det är en dam i 40-årsålderna som har en enormt imponerande röst. När jag åker tåg brukar jag skärma av mig med tidning och musik, därför brukar jag knappt märka när de kommer och kollar mitt tågkort, men när den här damen kollar kan man inte undgå att märka det. Trots att jag sitter med hög musik i öronen så hör jag klart och tydligt hur hon säger "Tack" och "Varsågod" när hon tar emot och lämnar tillbaka kortet, de endra hör man inte ett ljud av, men den röst som dagens kontrollant har överröstar all musik. Jag kan inte låta bli att bli en aning imponerad.
Idag kom äntligen intyget som gör att jag och Malin kan börja övningsköra, det ska bli roligt. Med tanke på jobb kanske det kommer att dröja några dagar innan vi kommer igång, men sedan kommer jag få se om jag minns alla de tips som jag fick när jag själv körde runt med en övningskörningsskylt bak på bilen.

Dagens låt: Nick Cave - Jesus of the moon
You came on like a punch in the heart
Lying there with the light on your hair

0 Comments:

Post a Comment

<< Home