Thursday, February 21, 2008

Will I Am?

Jag ser väldigt mycket fram emot filmen om Wolverine, den ska vara klar för biograferna nästa år och precis som tidigare är det Hugh Jackman som har rollen som Wolverine. De som har haft hand om casting till de tidigare X-menfilmerna har gjort ett kanonjobb med att hitta skådespelare perfekta för sina roller, tillsättningar som Kelsey Grammar som Beast och Alan Cumming som Nightcrawler har varit klockrena och även de andra deltagarna i filmerna har känts rätt. Jag hade hoppats på att man till filmen om Wolverine skulle göra ett lika bra jobb, men nu har det kommit nyheter som gör mig en aning nervös. Jag vet ingenting om Will I Am, men att få in en Black eyed peas-medlem i en film om världens coolaste karaktär var inte direkt något jag gick och hoppades på. Nu verkar det tydligen vara så att den här hip hop-killen ska spela John Wraith i Wolverines film och det gör mig en aning oroad. Antalet artister som fungerat som skådespelare är lätträknade, det är bara att hoppas att hans karaktär inte får ta så stor plats i filmen.
Igår fortsatte jag att hjälpa Malin med flytten, det är onekligen lämpligare vädermässigt att flytta nu än när jag bytte lägenhet. Jag kommer aldrig att glömma när jag och pappa bar upp min bäddsoffa i lägenheten, det var kring 25 grader varmt ute och soffan vägde bly. Svetten sprutade av oss när vi till slut lyckades få in klunsen i mitt tv-rum.
Nu är det bara en dag kvar innan det är sportlov, det kommer verkligen vid rätt tidpunkt. Lovet ska jag inleda tillsammans med Malin på körskolan i Gävle, jag ska nämligen utbilda mig till handledare och hjälpa henne på vägen till körkort. Bara två veckor kvar till Band of horses nu också, de kommande veckorna kommer att bli mycket trevliga.

Dagens låt: The Enemy - It´s not OK, riktigt, riktigt bra låt.
stop living your life for a man in a tie
he's just a fool the same as you

0 Comments:

Post a Comment

<< Home