Friday, February 01, 2008

Fluga och lag med problem

Idag har jag tagit ännu ett steg i finkläderstraditionen som vi infört på mitt jobb på fredagar, tidigare har jag haft skjorta och slips, men idag har jag på min nyinköpta fluga. Personligen tycker jag att fluga är både mer bekvämt och snyggare än slips, speciellt bekvämlighetsargumentet väger tungt när man ska gå runt i den en hel dag. Jag införskaffade den här när jag och Malin var på stan i måndags och den kommer nog att komma till användning många fredagar framöver. Jag hade faktiskt en fluga när jag var liten också, inte lika flashig som den här, men i alla fall. Den var snorgrön och fästes bak med kardborreband. Då tyckte jag inte speciellt mycket om att gå klädd med en sådan sak runt halsen, men den här kommer jag nog att kunna vänja mig vid utan några större problem.
Stora problem är däremot något som Liverpool har just nu. Spelet hackar och ägarna verkar inte alls vara de man hoppades på när de gick in och köpte klubben. Visst, nu har Sissoko lämnat och det är ett stort pluss, men i dagsläget känns det som om det är något i klubben som är fel och större förändringar än en spelarförsäljning kommer nog att krävas. Jag har aldrig varit en förespråkare för att sparka tränare och jag tror fortfarande att Rafa Benitez kan ta oss till titeln, men han kan inte göra det utan full uppbackning från de som styr. Första steget tillbaka på rätt väg vore en vinst mot Sunderland hemma i helgen, för en månad sedan hade jag tagit de tre poäng för givna, men som läget är nu känns det ganska ovisst. Vi är klasser bättre än Sunderland, men vi är helt enkelt inte i balans nu och i morgon kan det gå precis hur som helst. Varför kommer det aldrig landslagsavbrott när man behöver dem?
Ett annat lag som haft problem på sistone är CSKA Gorbatjov, i morgon är det dags för ännu en match och frågan är om det är dags för oss att ta säsongens andra vinst eller om det ska bli förlust. Det börjar bli dags för tre poäng snart, bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.

Dagens låt: Okkervil River - A king and queen
But the best thing for you would be queen, so be queen.
You’re all that I need.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Du hade även en svart fluga i skinn-mkt stiligt!

UB

7:57 AM  
Blogger Tomas said...

Just ja, jag har ett svagt minne av att ha burit något åt det hållet också.

8:41 AM  

Post a Comment

<< Home