Wednesday, November 07, 2007

Storvinst och höjdarmåltid

Veckan började inte bra, med parkeringsböter, men igår fortsatte den på ett sätt som var klart mer upplyftande. Det jag menar är givetvis Liverpools insats i CL-matchen mot Besiktas. Jag var inställd på en tuff match, det blev det inte riktigt. 8-0 tror jag inte jag sett en match på den här nivån sluta någon gång och om matchen varit tio minuter till är jag övertygad om att det hade blivit tvåsiffrigt också. Besiktas spelade helt utan glöd under den andra halvleken och vi visade upp ett fantasifullt anfallsspel som vi inte varit i närheten av sedan säsongens allra första matcher. Det här var precis vad laget och vi fans behövde efter den senaste månadens krampaktiga spel, då vi skapat få chanser och de vi skapat har vi missat. Tyvärr ger ju inte en storvinst fler poäng än en uddamålsvinst, men det här borde ha givit spelarnas självförtroende en rejäl skjuts. Det var mycket som gladde igår, men det kanske mest positiva var Aurelios insats på vänsterbacken. Riise har inte varit bra i år och om vi nu får in frisk Aurelio kommer vi att få en helt annan bollbehandling på den kanten och det känns väldigt bra. Sedan måste det givetvis också nämnas att Mascheranos och Gerrards höll väldigt hög klass, jag hoppas slippa se Sissoko från start på mycket, mycket länge.
Inte nog med att veckan fick en positiv vändning igår, det är också givet att den kommer att få en bra avslutning. På fredag är det nämligen mannagrynspudding i matsalen på jobbet, som jag har väntat. Idag var det en av mina elever som påstod att mannagrynspudding inte kunde klassas som mat, där var jag tvungen att bestämt säga emot. Det är inte bara mat, det är dessutom en av de godaste maträtter man kan bjudas på. Som tur var fick jag medhåll av några elever i klassrummet och jag tycker personligen att jag gick segrande ur den här korta debatten.
Idag kom äntligen Kjellvanders nya skiva, den är utan tvekan i samma klass som de tidigare, vilket betyder att det är en suverän skiva.

Dagens låt: Christian Kjellvander - Somewhere else
Too afraid to make mistakes and bleed
There´s someone who means way to much to me

0 Comments:

Post a Comment

<< Home