Tuesday, November 06, 2007

Måndagsmissar

Den här veckan började verkligen inte på något bra sätt, den började i stället med en irriterande motgång. När jag gick ut till bilen igår morse såg jag att det satt en lapp på vindrutan, genast gick det upp för mig att det faktiskt var november nu och det innebär att det är datumparkering utanför min lägenhet. 500 kr åt skogen är inte direkt det första man vill vara med om när man inleder en vecka. idag har jag så smått börjat smälta böterna, men med tanke på hur mycket pengar min bil kostat de senaste veckorna så var det onekligen mycket dålig tajming.
På tal om dålig tajming så gjorde jag en liten miss till igår, fast den här gången var det ännu mer klantigt. Eftersom min fotbollssäsong blev kort har jag fortfarande kvar suget efter att spela, men det finns vissa ställen som är mindre lämpade för att användas som fotbollsrum. Ett sådant ställe är mitt arbetsrum. Innan eleverna hade kommit igår satt jag vid mitt skrivbord och blev lite rastlös. För att dämpa min rastlöshet tog jag upp en volleyboll som av någon anledning låg bredvid skrivbordet. Först satt jag bara och snurrade den lite, sedan gick jag bort till en kollega för att kolla på några papper. När jag gjort det började jag jonglera bollen lite med axlarna, det var ingen bra idé. Efter en liten stund fick jag nämligen felträff och råkade skicka iväg bollen rakt på en kollegas skrivbord, där stod det en välfylld kaffekopp, som efter mitt jongleringsförsök var helt tom. Det var bara för mig att knalla iväg och hämta hushållspapper och börja torka bort det utspillda kaffet från min kollegas skrivbord. Nu har jag i alla fall lärt mig att arbetsrummet inte är ett bra rum att hålla på med bollar.
En tröst för dagens missar var det i alla fall att komma hem och mötas av ett paket innehållande Loney, dears skivor, mycket bra musik.

Dagens låt: Loney, Dear - I Love You (In With The Arms)
keeping me calm, keeping me calm like you do, I love you, I love you, keeping me calm

0 Comments:

Post a Comment

<< Home