Friday, November 02, 2007

Stad och musik

Idag gjorde jag en stadstur med Den Gamle Franken, uppdraget var i första hand att köpa en present, men jag hann med en hel del annat också. Bland annat hann jag med att äta lunch, vi valde en restaurang som vi ofta besöker och som ofta har bra luncher. Idag hade de Flygande Jacob på menyn, det är en maträtt som jag gillar skarpt och nu var det dessutom många år sedan jag åt den, så jag behövde ingen längre betänketid innan jag beställde. När jag fått maten och satte mig ner att äta möttes jag av en stor besvikelse, det smakade inte alls som jag mindes Flygande Jakob. När jag har ätit den förut har det åtminstone varit banan i den, det här var bara kyckling i nån halvtaskig tomatsås, inte bra.
Det här var andra gången under min stadsvistelse som jag blev irriterad, den första var, som vanligt, i parkeringshuset. När jag kom upp med min bil hamnade jag bakom en annan bil, som tydligen var fast besluten att få en plats så nära hissarna som möjligt, hur lång tid det skulle ta att få den där platsen verkade vara av mindre betydelse. Bilen gick nämligen otroligt långsamt och när det kom upp folk från affären för att göra sig redo att åka stannade bilen och inväntade dem. Det här kanske är godtagbart om det är fullt på parkeringen, men så var inte fallet idag, det fanns gott om platser och det är inte så pass stort där inne så att det blir jobbigt att gå från någon av parkeringarna. Jag lyckas alltid råka ut för sånt här när jag åker ner på stan, det kanske är något typ av straff jag får för att jag är lat och inte går ner?
Jag upptäckte förresten ett nytt, intressant band i veckan. Bandet heter Loney, dear och de låtar jag hörde med dem gav verkligen mersmak. Exempel på bandets kvalitet kan du höra här och här.

Dagens låt: Bonnie Prince Billy - Even if love
And i loved to look at you

0 Comments:

Post a Comment

<< Home