Monday, October 01, 2007

Ärkefienden

Liverpool har Manchester United, He-Man har Skeletor, Wolverine har Sabretooth, Optimus Prime har Megatron, Daredevil har Kingpin, ärkefiender som alltid kommer tillbaka och aldrig ger upp. Jag börjar inse vem, eller snarare vad, som är den ärkefiende som ständigt kommer att förfölja mig, nämligen skolans kopiator. Jag har hållit mig undan den ganska länge nu, men idag när jag skulle ordna häften åt niorna var jag helt enkelt tvungen att ge mig in i ännu en kamp med den.
När jag gjort ungefär en tjugondel av det jag skulle började det strula och ganska snart började den välbekanta texten "Pappersstopp" dyka upp i informationsrutan. Det visade sig att det var pappersstopp på sex ställen, det är en hel del, speciellt när man har fem minuter på sig innan lektionerna börjar. Jag hade inget annat väl än att ge upp kopierandet och springa iväg på lektionen, lite smått irriterad över att den förhatliga maskinen förstört ännu en av mina planeringar. När lektionen var över hade min irritation lagt sig, dum som jag var gav jag mig av till kopieringsrummet ännu en gång. Nu skulle jag försöka kopiera upp instuderingsfrågor, resultatet blev exakt samma som gången innan, nämligen pappersstopp. Att en kopiator strular är kanske inget ovanligt, men med tanke på att den som stod före mig i kön kunde kopiera en ganska rejäl hög utan att det blev det minsta problem, så börjar jag att ta det här personligt. Kopiatorn är inte snäll mot mig, men det är inte helt enkelt att komma på hur man hämnas på en sådan maskin.

Dagens låt: The Perishers - Trouble sleeping
It´s you
Now and always you
but never me
I´ve never dared to
let my feelings free
Why´s it always you
and never me?

2 Comments:

Blogger kricko said...

du har väl sett office space? då vet du vad du ska göra med kopiatorn...

9:31 PM  
Blogger Tomas said...

Jag har funderingar på att göra som dom gjorde, men den är så stor att jag nog inte klarar av att kidnappa den på egen hand.

9:56 PM  

Post a Comment

<< Home