Tuesday, September 25, 2007

Skoproblem

För några veckor sedan såg mina gamla skor till att jag fick mig en blåtira, därför köpte jag nya. När jag hittat ett par ntya skor som jag gillade köpte jag dem och trodde att jag skulle slippa bekymra mig över vad jag har på fötterna, så var det inte.
Redan första dagen jag gick med mina nya, fina skor på jobbet märkte jag en stor nackdel med dem, de knarrar och det rejält. När jag sätter min häl på ett visst sätt gnids den mot den bakre delen av min så sko så att den avger ett ljud som är rejält irriterande. jag har gått runt och stört mig på det här sedan den dag jag köpte skorna och det blir tyvärr inte bättre av att man gått in dem heller. En av mina kollegor har tipsat mig om att man kan smörja in fötterna med vaselin, då ska det inte knarra, men det är nog också det enda positiva med att ha skorna fulla med vaselin.
För att få det hela att låta mindre har jag börjat försöka att sätta ner fötterna lite mer långsamt, åtminstone när jag går i klassrummet, men det går inte så bra. Med mina gamla skor hade jag aldrig det här problemet, de var tysta, men de var i stället trasiga. Mina nya skor gör att jag slipper riskera skador när jag går lite snabbare än vanligt genom korridoren, men de håller i stället på att göra mig galen med sitt knarrande. Jag hoppas de blir bättre när de är riktigt slitna, för ett år med sådant här oväsen från fötterna tror jag inte att jag står ut med.

Dagens låt: Jens Lekman - And I remember every kiss
And I would never kiss anyone
Who doesn't burn me like the sun

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

köp ett nytt par?

1:50 AM  
Blogger Tomas said...

det skulle jag göra om inte de här var så coola, jag vill att de ska fungera.

9:20 AM  

Post a Comment

<< Home