Sunday, September 30, 2007

Veckans lista v.39

1. Jens Lekman - Veckans förstaplats är given och motivering känns rätt överflödig. Lekman gjorde en suverän spelning i onsdags.

2. Yossi Benayoun - Benayoun har gjort den här veckans viktigaste mål, målet jag menar är givetvis vinstmålet i matchen mot Wigan igår.Efter två oavgjorda matcher i rad behövde vi verkligen tre poäng och en individuell prestation av Yossi gjorde att vi lyckades med det. Eftersom jag själv spelade match samtidigt så missade jag matchen, men att döma av det jag läst så gjorde vi ingen större insats. Jag har alltid varit positiv till värvningen av Benayoun, han är en spelare som kan gå in och avgöra matcher som låst sig, ungefär som Luis Garcia när han var i klubben. Gårdagens mål är inte det enda som Benayoun gjort den här veckan, han satte vårat första mål i cupmötet mot Reading i veckan också, så hans plats på listan är given.

3. Pavel Brendl - Brynäs har skapat en hel del rubriker de senaste dagarna genom sitt sätt att formera laget, Boork envisas med att bara använda tre kedjor under matcherna trots att man har seriens största trupp, men det fungerer. I veckan visade Brendl varför Brynäs satsat på honom, han gjorde tre mål i hemmamatchen mot Linköping och det var inga dåliga mål heller. Jag hoppas han kommer att fortsätta i samma stil, då kommer Brynäs verkligen bli att räkna med den här säsongen.

4. Rose McGowan - Planet Terror var riktigt bra, en film man helt enkelt bör se. Tarantino såg till att Uma Thurman fick göra sitt livs roll när han tog in henne i Kill Bill, nu har Robert Rodriguez gjort samma sak för Rose McGowan. Hon överraskade verkligen mig med att göra en så bra insats i sin roll och jag tror helt enkelt att jag måste omvärdera henne. Inte nog med att hon spelade bra i Planet Terror, hon gjorde bra ifrån sig i Death Proof också och får man roller i filmer av Tarantino och Rodriguez så måste man onekligen vara en skicklig skådespelerska.

5. Wayne Knight - Helt underbar som Newman i Seinfeld, han är som gjord för att spela rollen och han gör det otroligt bra. Nu är det inte bara för att han spelar Newman som han kommer med på den här veckans lista, det ryktas nämligen om att han kommer att få en roll i uppföljaren till The Punisher. Det är inte Punisher han ska spela, den rollen är han inte som gjord för, men det är en av de goda. Det kommer att bli svårt att ta honom på allvar, men det ska bli väldigt roligt att se honom i en ny roll.

Dagens låt: Fatboy - I break
It’s a different story now, the way my heart ache
But it’s still the same way I break

0 Comments:

Post a Comment

<< Home