Monday, June 18, 2007

Grillpremiär

Jag brukar grilla ganska många gånger under en sommar, vid den här tiden brukar det vanligtvis ha gått åt ett par engångsgrillar. Den här sommaren har jag dock inte varit lika aktiv vid grillen, men igår kom i alla fall premiären. Grillmiddagen var hemma hos Panzer, jag och YWNK, som var här på besök från huvudstaden, var ditbjudna och det var mycket trevligt. Grillmat hör sommaren till och även om vädret var halvtaskigt så kändes det verkligen som sommar när vi satt där kring bordet och åt. Efter maten satt vi och pratade, samtidigt som vi spelade ett fotbolls-TP, mycket underhållande spel. Det blev rätt sent innan vi kom hem, men det har en tendens att bli så när man har trevligt.
Idag har jag varit på min första match för säsongen här i Gävle, det var mot AIK. Spelet var inte speciellt upplyftande, ganska taffligt försvarsspel från båda lagen vid ett par tillfällen. Vi hade bra platser på sittplatsläktaren, bara två rader nedanför självaste förbundskaptenen, som av någon anledning valt att besöka den här matchen. 0-0 blev det i alla fall och jag tror inte att något av lagen var speciellt missnöjda med det resultatet, även om AIK hade några hyffsade lägen att avgöra i slutet.
Jag läste förresten i en av skvallerblaskorna att Die Hard blivit utsedd till tidernas bästa actionfilm, det tycker jag låter helt galet. Tidernas bästa actionfilm är utan tvekan Terminator 2, den är klasser bättre än Die Hard. Visste är Bruce Willis film en underhållande actionfilm, men T2 är en smartare och mycket bättre gjord film. Dessutom är Arnold mycket coolare än Bruce Willis.
Det här blir det sista inlägget här på ett tag, i natt går nämligen färden mot Mallorca.Jag har inte varit iväg på den här typen av semester de senaste sex åren, jag, Den Gamle Franken, David och Hep Stars var till Bulgarien då, så det känns som att det är på tiden att man får komma ner till värmen en sväng igen.
Det känns väldigt skönt att ha en veckas sol och semester framför sig, dels för att vädret här blivit lite sämre de senaste dagarna och dels för att allt inte riktigt gått min väg i helgen. Om en vecka kommer en rapport från min och Kusens semester på Mallorca, väl mött då!

Dagens låt: Säkert! - Det kommer bara leda till något ont
Den där skogen, gör nånting med mig jag blir alldeles för ärlig, säger:
Kyss mig inte, det kommer bara leda till nåt ont, ändå

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

trevlig semester!!

1:22 AM  

Post a Comment

<< Home