Thursday, March 22, 2007

Solbrillor och målbrott

Efter en jobbig söndag med pissväder är nu våren återigen igång med att få bort all snö här i trakten. Solen lyser på rätt bra och det gör att snön byts mot vattenpölar, även om jag inte är något större fan av vattenpölar så har jag hellre såna än jag har snö och is. Solen medför också en till positiv sak, nämligen att jag nu får anledning att använda mina stenhårda pilotbrillor i bilen. En av de saker jag gillar med sommarb och vår är att man får chansen att använda solglasögon utan att man behöver känna sig töntig, då fyller de en funktion och det är bra.
Mina nuvarande solglasögon köpte jag förra sommaren, efter att ha nött ut de som jag köpte mitt första år på Arvikafestivalen(vilket var medan jag gick i gymnasiet, så det var dags att byta). Nu har de legat i bilen bland alla parkeringshuskvitton hela vintern, men äntligen har de fått komma fram och ta plats i mitt ansikte i stället. Inte en dag för tidigt.
Min förkylning har börjat försvinna nu, det har medfört att jag fått ett återfall in i målbrottet. Jag hade problem med halsen i några dagar och nu när det bättrat sig har halsen börjat att skära sig, precis som den gjorde på den gamla goda tiden när vi vandrade in i tidernas kanske mest falsksjungande luciatåg när vi gick i sexan. Förhoppningsvis blir den här målbrottsperioden kortare än den förra, det är ingen höjdare att prata som en tolvåring när man undervisar tonåringar.

Dagens låt: Moneybrother - Brännö serenad

0 Comments:

Post a Comment

<< Home