Thursday, February 22, 2007

Sportlov

I morgon är det sista dagen på jobbet innan det är dags för lov, veckorna går oerhört snabbt just nu och det känns verkligen inte som som vi jobbat så många veckor efter jul att det är dags för ett lov igen. Jag antar att det är ett tecken på att jag trivs med mitt jobb att det känns som om vi nyss börjat. Något sportande vet jag inte om det kommer att bli för mig på lovet, kanske att jag spelar lite innebandy, men annars blir det nog mest att ta det lugnt. Jag ska försöka hinna med att dricka en massa kaffe nere på stan också, det är något jag saknar när jag jobbar. Det enda problemet är att nästan alla mina kompisar har andra yrken än lärare, så de är inte direkt lediga dagtid som jag, men jag har ju Gorbatjov i alla fall. Idag testade jag hur pass aktiv jag är under en dag på jobbet, jag använde nämligen en stegräknare för att se hur mycket jag går runt i klassrummet. Jag visste inte riktigt hur en sån där räknare fungerade tidigare, men det var ganska intressant att prova. Idag kom jag upp i knappt 5000 steg mellan halv nio och tre, eftersom jag inte testat tidigare vet jag inte om det är speciellt mycket eller lite, men jag tycker att jag gått ganska lite fram och tillbaka under dagens lektioner. Tidigare under terminen var det ett jäkla vandrande till arbetsrummet, men nu har jag lärt mig att ta med det jag behöver till lektionerna.
Liverpool gjorde en kanonmatch igår och det kändes ine helt fel att komma till jobbet med en vinst mot Barca i ryggen. Lite roligt att just Riise och Bellamy gjorde målen, då det var de som fick de största rubrikerna efter det som hände i Algarve. 2-1 och retur hemma på Anfield är ett bra utgångsläge, men det är långt ifrån klart än.
Jag diskade förresten min mugg igår, det är ovanligt tidigt på terminen, kanske börjar jag bli lite pryd? Hur som helst har det varit en hel del elever som idag lagt märke till hur ren min mugg är, det är ändå ett tecken på att det kanske var dags att ta bort åtminstone det yttersta lagret av kafferester.
Jag hittade en video med världens kanske bästa låt på youtube idag, mycket glädjande, och givetvis delar jag med mig av den videon här. Helt jäkla suverän låt och Moz är som vanligt grym på scenen. "I've seen this happen in other people's
Lives And now it's happening in mine"

Dagens låt: The Smiths - That joke isn´t funny anymore

0 Comments:

Post a Comment

<< Home