Monday, December 18, 2006

Förändringar

Jag är ingen mästare på att hänga med i förändringar, det brukar ta ett tag innan jag vänjer mig vid saker. Därför medförde det vissa problem idag när jag för första gången sedan lågstadiet inte hade jeans på mig i skolan. Anledningen till att jag inte bar mitt vanliga favoritplagg var att det var invigning av en mysdress på skolan och därför hade man beslutat om att det skulle vara mysklädsel för alla. Jag hade först problem att hitta byxor att använda, men till slut hittade jag ett par gamla träningsoverallsbyxor som jag kunde svida om till. Ett problem kom när jag insåg att fickorna var opålitliga, de gick inte att ha nycklarna i dem utan att riskera att bli nyckellös. Det problemet löste jag med ett nyckelband som jag fått i samband med att jag blivit medlem i Liverpools supporterklubb. Under dagen märkte jag hur pass invand jag är med mina jeans. Jag brukar alltid ha mina pennor i bakfickan och jag vet inte hur många gånger jag greppade efter dem bara för att märka att jag inte ens hade en ficka där bak, otroligt frustrerande. I stället fick jag ha pennor i sidofickan på byxorna, inte alls lika lämpligt.
En annan gång jag märkte att jag var van vid jeans var när jag var på toaletten. Jag var varje gång övertygad om att jag hade gylf, men det hade jag givetvis inte på mina träningsoverallsbyxor. Antar att detta är ett tecken på att jag är ganska ensidig i mitt byxval vanligtvis. Även om det faktiskt var väldigt avkopplande att knalla runt i träningsoverall så tror jag att jag kommer att återgå till jeans i morgon, och alla andra dagar också, för att slippa alla bekymmer.
Inte nog med att jag gått runt i ovana byxor, när jag kom hem till mor och far hade de skaffat ett nytt kylskåp. De har haft samma kylskåp så länge jag kan minnas, men nu måste jag helt plötsligt börja lära mig hitta i ett nytt. Dessutom har man bytt plats på kylskåpet och frysen, jag kan lova att jag kommer öppna fel dörr i åtminstone en månad innan jag lär mig att de bytt.

Dagens låt: Stina Nordenstam - Little star

0 Comments:

Post a Comment

<< Home