Friday, August 11, 2006

Skadad

Det blir mer och mer uppenbart för mig att jag valt rätt yrke. En sak som är extra tydlig är jag gjorde rätt som valde bort allt kroppsarbete, nu har jag nämligen råkat ut för ännu en slitningsskada.
Det är aldrig roligt att skada sig, men om man ska skada sig ska man göra dte på ett sätt som är lite coolt. Då har man i alla fall något att komma med när folk frågar vad man råkat ut för, jag är dålig på det. För drygt ett år sedan skavde jag bort skinn på bägge armbågarna, det såg faktiskt ganska så illa ut och kunde mycket väl ha varit något att skryta med. Tyvärr hade jag ådragit mig den skadan genom att trycka armbågarna för hårt mot bordet när vi spelade poker, mindre coolt.
Jag hade även ett köttsår på tummen under en period för drygt ett år sedan, det såg också ganska så argt ut. Det såret hade jag fått genom att trycka för hårt på styrspaken på Gorbatjovs X-boxdosa.
Det är tydligt att mina händer och armar inte klarar av så mycket stryk. Nu har jag alltså råkat ut för en svår handskada igen. På båda mina tummar har jag fått två ganska stora blåsor som det gått hål på, det gör faktiskt rätt ont så det är lite synd om mig. Det jag gjort för att få dne här skadan är kanske ännu mindre coolt än de andra skadorna jag nämnt, jag har vridit ur kläder. Syrrans tvättmaskin gick sönder när hon skulle tvätta åt mig och eftersom jag råkat blanda ihop min tvättnyckel med nyckeln till motorvärmaren i Arbrå så kommer jag inte in till min tvättmaskin. Jag blev alltså tvungen att tvätta ur tvättmedlet för hand, det var för mycket för mina fingrar. När jag sköljt ur två par kalsonger kände jag hur tvättmedlet började svida på tummarna, sen upptäckte jag såren.
Det är en jäkla tur att jag är lärare, då slipper jag kroppsarbete som kan skada mina ömma fingrar. Jag har visserligen skurit mig på papper några gånger och det gör ondare än man kan tro, men det läker i alla fall ganska snabbt.

Dagens låt: Kris Kristofferson - Border lord

0 Comments:

Post a Comment

<< Home