Thursday, August 17, 2006

Jobb och säsongsstart

Jag har börjat jobba igen nu, därför har uppdateringen här inne varit lite dålig de senaste dagarna. Det kommer nog att fortsätta vara så, förutom under loven. Har satt som mål att försöka skriva fyra inlägg i veckan i alla fall, men så här i början av terminen kanske jag inte riktigt fixar det.
Hur som helst så börjar PL till helgen och det är ju den helg som vi alla går och längtar efter under hela sommaren. Visst är det intressant med VM och visst är Silly Season ganska spännande. Men vad är egentligen en VM-final mellan Italien och Frankrike jämfört med en PL-match mellan oss och Sheffield United? Inte ett skit. PL slår VM alla dagar i veckan och att det äntligen kommer igång är skönt. Idag gjorde vi i princip klart med den holländske anfallaren Dirk Kuyt. Det är en spelare som jag inte sett spela så många gånger, men det jag läst om honom är mycket positivt. Förhoppningsvis kan han bli ett rejäl förstärkning, främst som målskytt. Vi har saknat en naturlig målskytt i laget de senaste åren, men nu med både Bellamy och Kuyt i laget ska det kunna hända lite mer framåt. Lägg till Peter Crouch och Robbie Fowler och vårat anfall borde höra till de bästa i ligan. Jag ser väldigt positivt på laget inför årets säsong och ryssarna ska verkligen inte känna sig säkra på titeln. Till helgen kommer jag redogöra över mina förväntningar på laget den här säsongen.

Dagens låt: Weeping Willows - Emptiness

1 Comments:

Blogger Tomas said...

Ja, det är verkligen inget svårt val att välja mellan LFC och Sverige. En förlust för Sverige kan man skaka av sig på nån minut, men när Liverpool förlorar gör dte ont i själen.

9:24 AM  

Post a Comment

<< Home