Thursday, June 29, 2006

Capri Sonne


Jag är egentligen ingen sommarmänniska, men det finns onekligen en hel del saker som är positiva med sommaren. Ledighet, fotbolls-VM, kaffe på stan, jordgubbar och värme är några saker som gör att sommaren är en helt okej årstid.
Det finns en del saker som jag kräver för att sommaren ska vara lyckad, förra sommaren tog jag upp "Morden i Midsomer" som en sådan sak. I år har turen kommit till en sak som jag fastnat för de senaste åren, nämligen Capri Sonne. För er som ännu inte upptäckt denna underbara dryck kan jag meddela att det är en festis som verkligen smakar sommar. Egentligen är det inget speciellt med smaken, men av någon anledning förknippar jag Capri Sonne med sommaren.
Man köper dom i 10-pack på Willys här i Gävle, de kostar 20 kr, vilket kanske säger en del om den egentliga kvaliten på drycken. En sak som är lite unikt med den är förpackningen, den är är lite plastig och inte alls som andra fruktdrycker man kan köpa på somrarna. Den för tankarna lite grand till de gamla pyramidformade festisarna som fanns när jag var liten.
Capri Sonne är tyskproducerat, därför kändes det extra stort att smaka en nu när jag vara nere i Uckerath. De smakade precis lika gott i Tyskland som här i Sverige och jag råder er alla som inte provat att åka till närmaste Willysaffär och kräva att de ger er ett 10-pack med sommarens godaste fruktdryck.

Dagens låt: Kris Kristofferson - For the good times

0 Comments:

Post a Comment

<< Home