Sunday, March 19, 2006

Veckans lista v.11

Jag har inte riktigt tid att skriva här under veckorna, mitt jobb tar upp för mycket tid för att det ska bli något vettigt gjort på sidan. För att sammanfatta veckan som gott ska jag i stället börja med att varje helg lista fem personer som gjort något speciellt i veckan, och som troligtvis skulle förärats med ett inlägg här om det bara funnits tid till det. Så här kommer alltså den allra första listan:

1. Micke "Svullo" Dubois. Sista delen i hyllningsserien till honom gick i veckan och ju mer man ser desto tydligare blir det att Svullo var ett komiskt geni. Jag har skrivit om honom här inne många gånger tidigare och jag kommer säkert att göra det fler gånger också. Den person som mest förtjänar att ligga etta på veckans lista är alltså Micke Dubois.

2. Robbie Fowler. Fowler är tillbaka i den röda tröjan och har nu fått sätta sitt första mål. Under de första matcherna han gjorde för oss sen han kom tillbaka så hade han en hel del oflyt med domsluten och egentligen så skulle hans målnolla varit spräckt redan, men nu är den i alla fall borta. Fowler gör det som våra andra anfallare inte klarar av, för även om både Morientes och Crouch också lyckades måla i vekcan mot Fulham så är de inte i närheten av att vara lika målfarlig som Robbie.

3. Fredrik Lindström. Hans dialektserie tog slut för någon vecka sedan och saknaden i tv-ruten har varit stor, därför var det kul att se honom igår på melodifestivalen. Fredrik Lindström är otroligt duktig och det visade han även som poängutdelare i Globen. Jag hoppas på en fortsättning av hans suveräna serie i svt och den får gärna börja så snart som möjligt.

4. Mike Skinner. Kanske mer känd som The Streets och en otroligt begåvad artist. Jag kan inte riktigt säga vad det är i hans musik som jag gillar, det är egentligen inte min stil, men den har något alldeles speciellt. Såg en ny låt med Streets på tv i veckan och nu ser jag verkligen fram emot den kommande skivan.

5. Leif Boork. Okej, Brynäs gjorde inget storartat slutspel, men vägen dit har varit imponerande och jag tror inte man hade gjort en så bra säsong utan Boork i båset. Han har stått för det han tror på och nu när säsongen avslutas med slutspelasmatcher kan man inte säga annat än att han lyckats. Brynäs har varit på väg ner länge nu, med gamla spelare och veka tränare, men efter en säsong med Boork så ser truppen mycket mer intressant ut och nästa år kanske man kan hoppas på en ännu längre säsong.

Dagens låt: Bright Eyes - Lila

0 Comments:

Post a Comment

<< Home