Friday, June 17, 2011

Semester

Nu har jag semester. Idag jobbade jag sista dagen för det här läsåret och nu väntar ett gäng veckor med skön ledighet. Vi har redan nu en hel del inbokat i sommar och det är inget snack om att det kommer att bli en händelserik viloperiod. De stora grejerna vi har inplanderade i dagsläget är:
Way Out West - Sista veckan på min semester är det ett återbesök i Göteborg som står på schemat. Massvis med bra band är redan bokade och då finns det fortfarande platser kvar att fylla i spelschemat.
Glasgow - I juli blir det fyra dagar i Skottland. Fin natur, god whisky och bra shopping.
Peace & Love - Första helgen i juli blir det en endagstur till Borlänge för att se Bob Dylan, Radioaktiva Räker, Bad Religion, Christian Kjellvander m.fl.
Bangen - Dagen innan P&L spelar Magnus Carlson & the Moon Ray Quintet på Bangen i Sandviken, det får man såklart inte missa.
Bröllop - Vi ska besöka två bröllop i sommar också, både Hasse Holmqvists och Sofias och Olis och Karins. Det kommer säkerligen att bli två trevliga tillställningar.
Förutom allt det här tänker jag se till att hinna vara hemma och läsa och ta det lugnt. Redan i morgon är det dags för en semesteraktivitet, antagligen den mest ansträngande. Det är nämligen träningskonvent här i stan, fyra pass på sex timmar. Jag räknar med en rolig och svettig dag.

Dagens låt: Magnus Carlson & the Moon Ray Quintet - From now on

0 Comments:

Post a Comment

<< Home