Friday, April 02, 2010

Marsipanjakt

Första dagen på påsklovet idag och mot alla odds så skiner solen. Vi ska alldeles strax ner på stan och titta lite, mitt främsta mål är att hitta marsipan. Under påsken brukar det finnas goda marsipanskapelser hos konditorierna och det är verkligen något som jag uppskattar med den här högtiden. Eftersom det brukar vara ganska dyrt att köpa färdigformade marsipansaker ska jag också se till att köpa oformad marsipan när vi senare idag åker och handlar, det behöver inte se ut som kycklingar och ägg för att det ska smaka bra.
Igår var det en händelserik dag, jag hann med att jobba, ha personalfest, se en bedrövlig svensk domare försämra Liverpools chanser till seger i Europa League och besöka ny klubb på Rockbaren, som var ungefär lika dålig som de tidigare klubbarna de haft där. En trevlig eftermiddag och kväll var det ändå.
Ikväll ska vi ha middag här med några av Malins kompisar, det kommer säkert också att bli trevligt. I morgon blir det bilfärd hemåt Svedja för det årliga påskfirandet där hemma.

Dagens låt: Arcade Fire - My body is a cage

0 Comments:

Post a Comment

<< Home