Sunday, November 29, 2009

Vigsel


Det var en stor dag igår, minst sagt. Efter visst hemlighetsmakeri blev min kära syster och Ronnie igår äkta makar. Jag och Malin hade fått den enormt smickrande uppgiften att agera vittnen till vigseln, vi var de enda som var på plats i stadshuset, förutom det äkta paret och vigselförrätaren, och det var givetvis en otrolig ära. Tyvärr tog batteriet slut innan vi hann få en bättre bild på tillställningen än den ovan, men det gjorde ingenting, vi kommer nog minnas det här tillfället mycket bra ändå. Vigseln tog knappa tio minuter, det lästes upp tre dikter innan syster och Ronnie utbytte ringar med varandra och att få sitta där i soffan, som lillebror och se sin syster gifta sig var en häftig känsla. Stolthet är bara förnamnet på vad jag kände.
Efter vigseln blev det middag med syster, svåger, mor, far och svågers mor. God mat och mycket trevligt. En dag att minnas, milt uttryckt.
Senare på kvällen var vi på konserthuset och såg Magnus Betnér tillsammans med Onkel Franken, Pokervinstförstöraren, Johan och Evelina. Det var, som vanligt, mycket bra, även om det kanske inte riktigt nådde upp de höjder som det gjort de två tidigare gångerna jag sett Betnér. Många skratt blev det i alla fall och visst har en hel del viktiga budskap att dela med sig av Betnér.

Dagens låt: Anthony & the Johnsons - You are my sister, såklart.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home