Tuesday, November 24, 2009

En månad kvar

En månad till julafton idag, det är nästan fascinerande hur snabbt tiden går. Om några veckor är det dags för betygsättning, jag har inte satt några betyg sedan jag jobbade uppe i Hälsingland, så det ska faktiskt bli lite roligt att göra det igen. Att det är en duktig klass jag ska betygsätta gör det inte mindre roligt.
Mitt julstök är snudd på färdigt, i alla fall julklapparna. Jag har köpt klart till nästan alla som jag köper till och kan nu börja fokusera på huruvida jag ska fixa några kompletteringar. Det som ska fixas nu är pyntandet hemma i lägenheten, jag vet inte riktigt hur mycket kraft vi kommer lägga på det eftersom vi ska flytta under jullovet, men några adventsstakar ska vi nog ta och ställa upp i alla fall. Det viktigaste är annars julgodiset, under december ska man masskonsumera marsipan och mandelmassa, så är det bara. Jag vet inte rikigt när vi ska klämma in det i vårt ganska späckade schema fram till jul, men några marsipangodisar ska vi nog hinna rulla ihop i alla fall.
Jag har inte köpt någon ny skiva på länge nu, det var nog nästan en månad som jag gjorde min senaste beställning. Idag var jag dock tvungen att göra en liten beställning, från ginza beställde jag Local Natives skiva. Jag har lyssnat på dem på spotify under nästan en vecka nu och jag känner att jag måste ha denna utomordentliga skiva i min samling.

Dagens låt: Local Natives - Airplanes

0 Comments:

Post a Comment

<< Home