Sunday, November 15, 2009

Lördagsmatcher

Gårdagen bjöd på en historisk händelse för CSKA Gorbatjov, vi tog vår första poäng i division tre och vi gjorde det på ett sätt som vi verkligen kan kännas oss stolta över. Trots underläge med 4-1 en bit in i första perioden, mot ett lag som som bara tappat poäng i en match tidigare, kom vi igen och lyckades klara 5-5. Inför den sista perioden hade vi till och med ledningen med 5-4 efter att ha gjort vår kanske bästa period någonsin i den andra perioden. Det känns bra att ha spräckt poängnollan där i botten.
På kvällen blev det tv-spel hemma hos Kus, vi spelade det nyaste FIFA-spelet. Jag spelade FIFA en hel del tidigare, men det senaste jag spelade under en längre period var nog FIFA2001 eller 2001, så det var en del som hade hänt i spelet. Vi hann med en hel del matcher, men den allra viktigaste var när jag och Den Gamle Franken spelade med Liverpool mot Liv och Kus, som var Arsenal. När det är Liverpool som står på planen blir spelet en aning mer allvarligt och jag tänkte inte gå med på att förlora. Även om det inte går att jämföra med när det är matcher på riktigt så blev jag irriterad av att se en animerad Arshavin fira deras kvittering, efter det att Gerrard givit oss ledningen i den första halvleken. Vinsten kändes viktig, Fernando Torres 2-1 i förlängningen kom därför mycket välkommet.
Idag blir det nog en ganska lugn idag, till veckan väntar allt från Brynäsmatch till lägenhetskontrakt och Markus Birro föreläning. Verkligen inte helt fel.

Dagens låt:Glasvegas - Flowers and football tops, otroligt mäktig liveupplevelse.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home