Sunday, December 21, 2008

Händelserik helg

Nu är mitt jullov i full gång och jag har redan hunnit med en del. Igår var jag och Den Gamle Franken på stan och fikade. Samtidigt passade jag på att köpa kaffebönor på Kahls, det var ingen bra idé, där var man nämligen långt ifrån ensam. Kön var så lång att man knappt kom in i affären och den gick verkligen inte snabbt. Jag hann pusta, sucka och stöna många gånger innan jag kom fram till kassan och kunde beställa min inferno-bönor, julrush i centrum är inte min grej, det är en sak som är säker. Att varenda fik var fullproppat med människor var inte överraskande, men som vanligt fanns det plats på Spegeln. Det är ett mysigt fik där man slipper trängas med barnvagnar och tonårssällskap, man slipper dessutom hissmusik i bakgrunden. Att kaffekopparna är små kompenseras av att man får påtår gratis. Ett mycket bra ställe att ta en kaffe på.
På kvällen var jag och Malin på ett arangemang till förmån för de hemlösa. Det var ett gäng olika gävlemusiker som uppträdde med korta set i kafét på Sjömanskyrkan. En trevlig tillställning med framträdanden av varierande kvalitet, ett par riktigt bra nummer bjöds det i alla fall på och vi var nöjda när vi gick hem. Väl hemma såg vi det sista avsnittet av Extras, väldigt bra, precis som de andra avsnitten i serien. Den kanske inte är lika bra som The Office, men inte långt efter.
Idag har jag varit i Hudik och bytt julklappar med mina kusiner, det bytet lämnade jag med ett mycket bra presentkort som nog kommer att användas inom kort. Jag har planerat att köpa en ny skjorta till nyår och då kommer jag att ha nytta av dagens present. När jag kom hem hann jag se andra halvlek av vår match mot Arsenal. Innan matchen hade jag lätt tagit 1-1, men som det såg ut nu kändes det som om vi borde vunnit. Vi tappar nog serieledningen i morgon, men 7 poäng av 9 möjliga mot våra toppkonkurrenter är mycket bra, speciellt med tanke på att två av matcherna spelats borta.

Dagens låt: Arcade Fire - Crown of love
You gotta be the one,
you gotta be the way,
your name is the only word that I can say

0 Comments:

Post a Comment

<< Home