Sunday, May 11, 2008

Helgaktiviteter

Nu är en trevlig helg snart avslutad och det börjar bli dags att förbereda ännu en jobbvecka. Det har varit fullt upp i helgen och det har varit mycket trevligt. I fredags var jag, Malin och Dino i bolougnern en sväng innan vi hamnade på McGills där vi testade några whisky innan vi gick hem och sov, man blir ganska trött av en arbetsvecka så fredagkväll är man spak.
Igår hade vi en samling hemma hos mig. Det var jag, Malin, Dino, Liv, Gorbatjov, Gorbatjovs bror, Bengtsson, Fugelsang, Malins syster Mika, Malins kompis Emma och även min syster och kusin Lina var förbi en sväng. Min syster följer nu med i den nya släkttraditionen att ha blåöga. Det började med att min mamma ramlade i en trappa och fick ett blåöga i slutet av förra året, det fortsatte med mitt blåöga efter innebandymatchen i februari och nu är det alltså syster som skaffat sig en blåklocka. Den här gången var det en minihäst som låg bakom familjens nyansförändring kring ögonen, det lät värre än vad det var när syster skickade ett meddelande och skrev att hon fått en spark i ansiktet av en häst.
Efter samlingen hemma hos mig besökte vi Goa där man hade Klubb Volym för fjärde gången. Tyvärr var ljudet riktigt dåligt den här gången och musiken var inte heller lika bra som den varit tidigare, men trevligt hade vi ändå.
Idag har vi tagit igen oss med att äta kladdkaka och titta på en underbara filmen Rushmore. När Dino satte sig på tåget och åkte hemåt Norrköping åkte jag till en skola här i stan och agerade kläduppvisare, vet inte när bilderna dyker upp i tidningen, men det brukar inte ta så lång tid. Temat var i alla fall examen och det passar ju bra nu när det bara är några veckor kvar till just examen och skolavslutning för mina elever.
Som sagt, en mycket trevlig helg. Nu väntar en kort arbetsvecka, på fredag ska jag vara ledig för att åka till Stockholm med Malin, det ser jag fram emot.

Dagens låt: Nick Cave - Sweetheart come
Walk with me now under the stars
For it's a clear and easy pleasure
And be happy in my company
For I love you without measure

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Känns bra att man inte missa nåt, minns inte låtarna som spelades :) förklarar mitt tillstånd igår...:) /LIV

1:03 PM  

Post a Comment

<< Home