Thursday, January 17, 2008

Studentlunchande

Jag kliver upp väldigt tidigt på morgonen nu när jag åker tåg, allt för tidigt för att hinna med att kolla de internetsidor som jag brukar besöka varje dag. Detta har medfört att jag numera återgått till mitt lunchsätt under studenttiden, nämligen lunch vid datorn. När jag pluggade satt jag aldrig vid matbordet och åt, om det inte var så att jag hade besök, i stället satt jag och åt samtidigt som jag slöade vid datorn i sovrummet. Det finns ett problem nu som jag inte hade på den tiden, då var det nämligen min dator och mitt tangentbord som fick lida om jag råkade spilla, nu delar jag dator och tangentbord med de andra tio i mitt arbetslag och det gäller det att försöka få så mycket mat som möjligt i munnen. I studentlägenheten spillde jag allt från oboy till chili con carne över tangenterna och det gjorde ju inte direkt att det fungerade bättre, det blev också väldigt kladdigt.
Jag tror inte att det skulle vara så populärt om min matlåda hamnade mellan tangenterna här, så jag gör mitt bästa för att få i mig allt. Det är nog lika bra att jag lär mig, laptopen vill nog inte heller ha så mycket mat över sig.
Idag har jag haft en så pass lång lunch att jag hunnit med en promenad, den gick även den här veckan ner till ICA. Idag köpte jag något som var överraskande gott, Fishermans friend med smak av äpple och kanel. Jag brukar vara ganska konservativ när det gäller halstabletter, det är de gamla som smakar bäst, alla nya, knepiga smaker brukar bara vara en försämring av den tidigare så goda tabletten. Den här versionen var dock riktigt god, klasser bättre än den vidriga mandarintabletten som kom för något år sedan. Den kommer jag nog kunna få i mig utan problem.

Dagens låt: Band of horses - Detlef Schrempf
My eyes can't look at you any other way,
Any other way, any other way
When eyes can't look at you any other way,
Any other way, any other way

0 Comments:

Post a Comment

<< Home