Thursday, January 10, 2008

Helgen närmar sig

Idag har jag haft en mycket behaglig arbetsdag, mitt nya schema gör att jag har veckans längsta rast mitt på dagen på torsdagar och idag utnyttjade jag den genom att ta en promenad. Det var inte helt fel att komma ut i solljus en gång, vanligtvis brukar mina promenader ske tillsammans med Plummer när det är mörkt ute. En sak som slog mig när jag gick neråt byn var att det verkligen inte är livat där, jag såg inte många människor på min vandring. Förutom några som var inne och handlade på ICA när jag köpte knäckebröd och läkerol så var det väldigt folktomt. Folktomt var det däremot inte på lektionerna idag, men lugnt har det varit. Det är roligt att träffa alla igen efter ledigheten och de verkar tycka att det är helt okej att vara tillbaka också.
I morgon är det i alla fall fredag och det känns bra, ska bli mycket roligt att komma ner till Gävle igen. Ska slå på stort och laga middag åt Malin, det var ett tag sedan jag lagade riktig mat, så det ska faktiskt bli roligt att laga till något. Fredag betyder också att det är finkläder som gäller i morgon, traditionen på skolan säger numera att det ska vara slips på fredagar. Det är roligt, men obekvämt. Från att bara ha slips på nyår är jag nu tvungen att gå runt i detta plagg åtminstone en gång i veckan, men, som sagt, lite roligt är det också.
En annan sak som är rolig är det mesta tyder på att Sissoko kommer att lämna oss för att fortsätta sin karriär i Juventus. Det är för mig helt oförklarligt hur de kan vara intresserad av vår spelförstörande snedsparkare på mitten, men tydligen ahr han gjort något som de tycker verkar bra, för de är redo att lägga ut en skaplig summa för att få honom ner till Italien.

Dagens låt: Jakob Hellman - Du är allt jag vill ha, vissa skivor är tidlösa.
Natten är vacker och månen är full,
och du är som natten och jag är som månen
och du är som jag.
Du är allt jag vill ha

0 Comments:

Post a Comment

<< Home