Saturday, January 12, 2008

Laptoppad

Det här är ett smått unikt inlägg, det är nämligen det första inlägg som jag skriver på min nya, bärbara dator. Jag har fortfarande problem med tangenterna, ovant med ett sånt här litet tangentbord och att surfa utan mus är inte heller något jag behärskar fullt ut ännu. Snart kommer jag i alla fall att ha uppnått mitt mål, nämligen att ligga i soffan och surfa.
Igår påbörjade jag och Malin vårat tittande på Carnivale, efter två avsnitt kan jag utan tvekan säga att jag ser fram emot att se resten. Det var roligt att se Nick Stahl i en annan roll än John Connor, det var en prestation som jag verkligen inte uppskattade, i den här serien sköter han sig mycket bättre. Många intressanta karaktärer och riktigt snyggt gjord, det här kommer nog att bli underhållande timmar.
På tal om underhållning så köpte vi igår biljetter till Band of horses spelning i Stockholm i mars, det kommer att bli grymt. Nu har jag en konsert jag vekligen ser fram emot, sjätte mars får gärna skynda sig.
Det är dock en sak som gör att jag är lite bitter idag, Liverpool spelar match mot Middlesbrough, men Canal+ har fått för sig att man ska visa andra matcher och sedan ta oss i eftersändning. Hur man kan anse att det finns matcher som är viktigare än våran är för mig helt obegripligt, visst, vi har spelat knackigt på slutet, men vi förtjänar inte att visas klockan åtta.

Dagens låt: Band of horses - Is there a ghost
when I lived alone
Is there a ghost in my house?

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Du är svensklärare och du skriver "våran". Skärpning!

9:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hörde "Is there a ghost" på radion nyligen, riktigt skön låt men är den inte lite för tung och snabb för dig ;)

12:56 PM  
Blogger Tomas said...

Aj då, olycksfall i arbetet :-)
och nej, den är inte för tung, precis på gränsen.

4:02 PM  

Post a Comment

<< Home