Sunday, December 09, 2007

Norrköpingsvistelse

Nyligen hemkommen från ännu en trevlig vistelse i Norrköping, det blev inte lika många bilder den här gången, men några blev det i alla fall.

Fredagen började med konsert. Där nere ser ni tydligt hur Kristofer Åström står och underhåller publiken med sin underbara musik.

Lika tydligt kan se Christian Kjellvander med band uppträda i Norrköpings hörsal. När konserten var över begav vi oss till Världens bar och delade på några pitchers. Vi blev till slut åtta personer som satt kring ett bord och pratade fram till stängning, mycket trevligt var det.

Dagen efter bjöds jag på en av de godaste maträtter jag vet, nämligen cevap. Trots att det var det enda vi åt på hela dagen så var jag enormt mätt ända tills i morse.
Helgens enda negativa inslag var Liverpools insats i matchen mot Reading, vi var dåliga och domaren ännu sämre. Matchen gjorde både mig och Dino så pass deprimerade att vi sket i att gå ut på kvällen och i stället såg vi på tv och beklagade oss över att Benitez fortfarande tror att Sissoko kommer lära sig att spela fotboll.

Dagens låt: Bonnie Prince Billy - A king at night
there is no one in this place
but no one said goodbye

0 Comments:

Post a Comment

<< Home