Saturday, December 22, 2007

Nedräkning till julen

Nu är jullovet igång, det känns onekligen inte helt fel. Igår åkte jag ner till Gävle, där jag hade en mycket trevlig kväll, i morgon bär det av tillbaka hem till Svedja för julfirandet. Precis som i fjol är det jag, mor, far, syster och Ronnie som ska utbyta gåvor med varandra och precis som i fjol har jag ingen som helst aning om vad jag kommer att få. Den enda present jag får som tradition varje år har jag köpt själv i år, så Sporten idag kommer nog inte att finnas bland mina julklappar. Min önskelista var inte lika lång i år som förr om åren heller, det kan vara en anledning till att det också är svårare att gissa vad som finns i paketen. Det var mycket lättare när jag var liten, då slog jag bara upp sidan med action force-figurer i leksakskatalogen och ringade in de som jag helst ville ha, sedan fortsatte jag till sidan med nintendospel och ringade in de som jag helst ville ha, så lätt är det inte längre. Nu måste man tänka efter om det är något som man faktiskt behöver, det har gått så långt att jag ifjol faktiskt önskade mig strumpor. Hur som helst, julen är min favorittid på året och det ska bli trevligt att sitta vid tv:n och rimma på julklapparna i morgon. Glögg, julskinka, snaps och rim, det är dagen före julafton för mig. Förr ställde jag även upp och klädde granen, men när min syster började flytta de saker jag hängde upp för att det skulle se bra ut gav jag upp den biten.
Det börjar bli dags för årets lista snart också, dags att börja rangordna de saker jag varit med om under året, det kommer inte att bli helt lätt, även om förstaplatsen känns rätt given.

Dagens låt: Yvonne - Modern love
I'm here to keep your lonely nights away
cheek to cheek I dance with you today
And the closer I get, the more I'm obsessed by you
And the further I go, the more I'm obsessed by you

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jag väntar spänt på listan :) Men jag tror inte att den slår din nio:två-lista som du skrev i somras, den är svårslagen :) God Jul på dig!

11:34 AM  
Blogger Tomas said...

God Jul själv!

8:50 AM  

Post a Comment

<< Home