Saturday, December 15, 2007

Semifinal

Nyss hemkommen från en mycket rolig, men jobbig, cupdag i Kilafors. Vi gjorde en klart bättre insats i år än senast vi var med, vi lyckades så pass bra att vi inte blev utslagna förrän i semifinalen.
Det hann bli hela sex matcher under dagen och vi vann hälften av dem. En av matcherna lyckades vi till och med med konststycket att göra tolv mål på en match som bara varade i tjugo minuter, en del av dem var dessutom riktigt fina mål, som kom till efter ett högklassigt passningsspel.
Dagens tuffaste match var utan tvekan kvartsfinalen vi spelade, det var trasiga klubbor, spelare som flög över sargen och en målvakt som fick sina händer lite lätt mosade, men vi lyckades i alla vinna matchen och det satt inte helt fel.
I semifinalen hade vi inte riktigt något flyt, men det började också bli en hel del trötta ben i vårat lag, efter sex matcher blir man onekligen ganska sliten.
Roligt hade vi i alla fall, även om vi gärna spelat en final också. För att vara CSKA Gorbatjov var det en lyckad turnering, vi slog målrekord och lyckades med bravaden att vinna två matcher i rad, det händer i vår klubb speciellt ofta kan jag säga.

Dagens låt: Weeping Willows - Found
You took my hand
your hand feels just like home

0 Comments:

Post a Comment

<< Home