Friday, August 10, 2007

Så slutar PL

I morgon börjar som bekant Premier League, jag tänkte ge mig på att tippa hur tabellen slutar, dessutom tänkte jag förklara varför jag hatar de andra lagen.. Jag tänker inte tippa vår placering, men topp tre måste vi komma i alla fall. Ordningen på de andra nitton lagen tror jag kommer bli så här:

1. Manchester United - De har, tyvärr, ett ännu bättre lag i år och jag är rädd att Tevez kommer se till att Rooney får mer utrymme.
Anledning till hat: United är en vidrig klubb rakt igenom, det finns alldeles för många anledningar till att hata dem, så jag kan inte ta upp alla här.
2. Chelsea - De har värvat spelare på de positioner där de var tunna ifjol, nu har de backup till Terry och Carvalho. De har en bred trupp och bra spelare, men de känns inte lika starka som United.
Anledning till hat: Chelski har köpt sig framgångar med hjälp av maffiapengar och tränas av Mourinho som är en otroligt dålig förlorare. Dessutom leds de av Drogba som är en vidrig spelare.
3. Arsenal - Har tappat Henry, utan att skaffa en riktig ersättare. Man har många lovande spelare och en av ligans bästa mittfältare i Fabregas, men laget saknar rutin och har inte samma spets som de övriga i toppen.
Anledning till hat: Har haft spelare som Tony Adams och David Seaman i klubben och har en grinig tränare.
4. Tottenham - Var starka redan ifjol och har nu förstärkt med bl.a Darren Bent och den lovande Gareth Bale. Har en av ligans bästa anfallare i Berbatov, något tunn backlinje.
Anledning till hat: Meningslöst lag som satsar och satsar men aldrig lyckas, har haft Darren Anderton i laget och honom tål jag inte.
5. Newcastle - Har värvat smart, speciellt värvningarna av Geremi och Viduka tror jag på. Om Owen får vara skadefri, vilket han knappast kommer få vara, kommer han att göra en hel del mål. Frågetecken kring backlinjen, men en av ligans bästa målvakter i Shay Given.
Anledning till hat: Har haft svin som Bowyer, Dyer, Woodgate i klubben och nu har man värvat ärkesvinet Joey Barton.
6. Everton - Lillebror har en stabil trupp, av nyförvärven känns Jagielka som det mest intressanta. Pienaar har jag svårt att se passa in i Evertons lag med sviniga grovjobbare.
Anledning till hat: Behövs egentligen ingen motivering, Tony Hibbert, Lee Carsley, Tim Cahill, listan över osympatiska spelare kan göras hur lång som helst.
7. Portsmouth - Har ett stabilt mittlås i Distin och Sol Campbell, en personlig favorit är Gary O´Neil. Frågetecken för deras anfallare, det hänger mycket på Nugent kan lyckas.
Anledning till hat: Deras fula klädkombination gör att vi brukar få spela med vita strumpor när vi möter dem.
8. Bolton - Visst, de har bytt tränare, men nu leds de av Samme Lee med en historia i vår klubb och det kan bli bra. Har en suverän målvakte i Jussi Jeskaläinen och en riktigt bra mittfältare i Kevin Nolan, svårslagna.
Anledning till hat: Nicolas Anelka och El-Hadji Diouf är två av mina största hatobjekt, dessutom brukar vi alltid åka på skitförluster borta mot dem.
9. West Ham - Har värvat smart i sommare, både Bellamy och Ljungberg kommer tillföra mycket. Anton Ferdinand är valpig och överskattad, en säkerhetsrisk i mitten av backlinjen.
Anledning till hat: Lagkaptenen Lucas Neill skadade Kung Carra så illa att han inte kunde spela första gången jag var på Anfield.
10. Middlesbrough - Som vanligt är Boro svårtippade, de har ofta ett bra lag på pappret utan att få till det riktigt. Får man ha Yakubu och Woodgate skadefria under säsongen kan det bli en hel del poäng, skador på någon av dem och man kommer hamna längre när än så här.
Anledning till hat: Woodgate är ett svin, som dessutom fått spela mittback i landslaget på Carras bekostnad.
11. Blackburn - Bra anfallare och bra kantspelare, men känns tråkiga på mitten. Savage är inte lika bra längre och bredvid honom ser det tunt ut. Har flera Liverpoolrejects i truppen, Friedel, Henchoz och Warnock. Santa Cruz är en intressant värvning.
Anledning till hat: Ligger bakom många benbrott på våra spelare de senaste åren och spelar allmänt fult.
12. Aston Villa - Reo Coker är ett bra köp, förstår inte varför West Ham släppte honom. Agbonlahor och Carew är ett intressant anfallspar. Defensiven ser inte helt stabil ut.
Anledning till hat: Jag gillar inte deras tränare, Martin O´Neill, dessutom ett tråkigt lag.
13. Fulham - Jag tror att de kan skrälla lite den här säsongen, man har värvat smart och har en intressant tränare. Om man slipper skador kommer man hålla sig på säkert avstånd från bottenstriden. Grym målvakt i Antti Niemi, men en usel backlinje.
Anledning till hat: Gav Van Der Sar en nytändning och sålde honom sedan till United så att de fick en riktig målvakt, jävligt dumt gjort.
14. Manchester City - Högre än så här blir det nog inte för Svennis, men de kommer säkerligen att plocka fler poäng mot slutet av säsongen än i inledningen. Bojinov är en bra värvning, Petrov likaså, men det känns inte riktigt som om de kommer att få ihop det.
Anledning till hat: Kommer skrivas så mycket om demn i svenska tidningar att man kommer att spy på dem innan säsongen är slut.
15. Reading - Det kommer att märkas att Sidwell lämnat, men de borde kunna hänga kvar ändå.
Anledning till hat: En helt meningslös klubb, Leroy Lita verkar osympatisk.
16. Sunderland - Jag tror de kommer att klara sig kvar, även om jag gärna skulle se att de kom sist. Richardson kan säkert göra ett bra jobb, men annars en profillös och trist trupp.
Anledning till hat: Dels den hemska 0-0-matchen för någon säsong sedan när Macho gjorde sitt livs match och dels för att klubben tränas av en av de mest osympatiska personer som satt sin fot på en fotbollsplan, Roy Keane.
17. Birmingham - Inga tillräckligt bra anfallare, om inte Forssell helt plötsligt vaknar till igen, och en svag backlinje. Olivier Kapo en intressant värvning.
Anledning till hat: Tränas av Steve Bruce.
18. Wigan - Har värvat Titus Bramle, det är som att värva sig ner i championship. Heskey förtjänar ett bättre lag än det här skräpet.
Anledning till hat: Meningslösa, en klubb som inte hör hemma i finrummet. Har dessutom den gamla Evertonspelaren Kevin Kilbane i truppen.
19. Derby - Kan inte se hur de ska kunna hänga kvar med den trupp de har, inte mycket till nyförvärv heller.
Anledning till hat: Fult namn på klubben, dessutom ett fult klubbmärke.

Nu vet ni alltså varför ni ska hata alla andra lag än Liverpool. Hoppas vi inleder med tre poäng mot Villa i morgon, med en bra start ska vi kunna vara med och kämpa om titeln. Det är på tiden att ett sympatiskt lag med bara sympatiska spelare får vinna ligan.

Dagens låt: Säkert! - Det kommer bara att leda till nåt ont
Du har missförstått, jag är inte värd det här jag har ingenting som du vill ha

0 Comments:

Post a Comment

<< Home