Wednesday, August 29, 2007

Lite klantigt kanske

Idag råkade jag ut för ännu en arbetsskada, det här är ett farligare yrke än jag först trodde. Återigen har jag dock mest mig själv att skylla, min lathet har givit mig ett präktigt blåmärke på kinden. Jag har planerat att köpa nya skor till jobbet länge, men jag får aldrig för mig att gå och prova nya när jag är på stan, alltid kommer jag på någon anledning till att inte lägga pengar på ett par skor. Den senaste veckan har de skor jag använder på jobbet blivit nästan lite väl slitna, sulorna har börjat lossna rejält. Idag ble jag straffad för att jag inte köpt ett par nya.
En av mina elever smet ut ur klassrummet för att hämta en keps som han blivit av med, jag följde efter honom för att säga åt honom att han kunde komma ett bättre tillfälle att hämta den än mitt i en lektion. Jag kom ifatt honom precis när han stod i öppningen till ett annat klassrum. Alldeles innan jag tog tag i honom kände jag hur sulan släppte, det gjorde även mitt fotfäste. Resultatet blev att fötterna flög upp i luften och jag ramlade rätt in i dörrkarmen och slog kinden. Det som den andra klassen såg var alltså min elev och mina fötter i luften, sedan hörde de en smäll, de blev ganska förvånade.
Jag tror jag ska ta och köpa mig ett par nya skor i helgen, det känns som om det är dags för det nu.

Dagens låt: Moneybrother - It might as well be now
We had some good times girl
Seems like in a another world

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hej! Jag hittar precis hit till din blogg. Det ser ju ut som att musik spelar en stor roll i ditt liv. Kanske skulle du vilja få nån av dina favoritlåtar illustrerade i en snajdig teckning? Gå in på http://www.mollysgrove.com/ och kolla runt. Gillar du det du ser så kan du väl önska en låt!

4:16 AM  

Post a Comment

<< Home