Tuesday, May 29, 2007

Trötter

Jag har dragit på mig en förkylning, den är inte så rejäl att den håller mig hemma från jobbet, men den är tillräckligt rejäl för att jag ska känna mig trött när jag kommer hem från jobbet. Idag fick jag dessutom jobba över eftersom vi hade en föreläsning efter jag slutat, den var visserligen bra, men ändå segt att vara hemma vid halv sju på kvällen.
När jag skulle bege mig hemåt idag möttes jag av en bil vackert inslagen i toalettpapper, igen. Nu har jag i alla fall bildbevis på gärningsmännen, så jag vet vilka jag ska planera in hämnd på. Nedan ser ni hur mina elever jobbar hårt med att slå in min stackars ford, volvon är nog lycklig över att ha blivit kvar i Gävle, den slipper alla attentat.

Såg förresten en klockren film på youtube igår. Det är filmen Titanic i en perfekt version, utan den där töntiga scenen när de lutar sig ut över havet, utan alla andra onödiga scener också förresten. Filmen är nedklippt till fem sekunder, men allt viktigt har kommit med. Klicka här så ser ni själva att den täcker det viktiga som händer i filmen. Från tre timmar till fem sekunder, skickligt klippt.
Inte mycket omväxling i min musik nu, men Buckley är för bra för att sluta lyssna på. Det blir samma låt för tredje dagen i rad, men det kan inte hjälpas, den är så bra.

Dagens låt: Jeff Buckley - Forget her
While this time's busy sleeping,
All the noise has died away.
I walk the streets to stop my weeping,
She'll never change her ways.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home